O TEM, KAKO SEM ODGRIZNIL KRAJEC

Biti študent je tako čudno. Kakšne dni si zaposlen, da se ven iz dela ne vidiš, druge pa cele prelenariš. Ali pa se ti nič ne da. Česar rezultat je pač isti. 

Danes sem kuhal najbolj preprosto, kar sem lahko:

NAJPREPROSTEJŠA JUHA:
(recept za en natrpan dan)

Juha iz vrečke se skuha zelo peprosto. Zavremo 750ml vode in vanjo stresemo vsebino izbrane vrečke. Potem nekaj minut počakamo, da se res skuha. In juha je pripravljena. Možnost za zafrknit: 1,5/10 (samo če ti juha pokipi)
Umazanija: 3,5/10 (če se zasuši zna bit kar naporno za pomit)
Užitnost: 7/10 (sicer umetno ampak zelo fino. Še posebej špargljeva)

Zraven sem pojedel še kos koruznega kruha, ki je itak super. Ne vem, zakaj imam to čudno navado, da ko si odrežem kos kruha, zmeraj odgriznem še krajec. Je pa praktično, ker ti potem nihče ne krade kruha. 

Potem sem bil povabljen še na ene testenine, tako, da je bila to pravzaprav samo malica. 

Kakšno čudno navado imate pa vi? 

4 komentarji:

 1. dobr da vem. da ne bom več kradla kruha (če sm pa lena. pa če je dober.) ! : )

  OdgovoriIzbriši
 2. en dan je produktiven, naslednjega preležiš, potem si pa spet zasut z opravki, da se ven ne vidiš :D razumem, ja...

  sicer pa čudna navada? doma vedno s prsti poližem posodo, v kateri se je kuhal gres. in zelo rada poližem tiste tavelike desertne žlice, po tem, ko si sladico res vsi že postrežejo. ali ko je zmanjka... ahh ja :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Moja čudna navada... hm. Če jem kotlet ga vedno jem od sredine navzven. Iz sredine izrežem košček in od tam naprej režem dalje.

  Morm rečt, da mi je blazno všeč konec vsake objave s tem vprašanjem (+ začetek o tem kako si napisal naslov :)) Tako blazno super se zaključi in prebere. In še bolj zanimivo je, kako posameznik prebere celotn blog. Ker meni se tvoji posti berejo tako blazno fino, malo v smehu.
  In potem, ko kaj ustvarjam skoraj da pomislim na to, kakšna je možnost za zafrknit in kakšna je stopnja užitnosti (to sem že priznala: http://konoczaspi.blogspot.com/2011/01/obiskleda.html )
  Fino. Blazno fino.

  In ja, sedaj je to en dolg komentar.

  OdgovoriIzbriši
 4. @a_girl: hvala
  @zelena Zebra: Gres je njami!
  @kradljivka: Tebi je oproščeno. :)

  OdgovoriIzbriši